Det er mange som sliter i livet sitt med negative tanker og følelser, står fast i fortiden. Det kan være hendelser som du opplevde som barn som ga deg negative følelser, og når du tenker på det i dag , kjenner du kanskje på en  bitterhet, skyldfølelse, ,frykt eller lever i en offer rolle.

Når vi sitter fast i fortiden kan det skape problemer i nåtiden, du rett og slett lever i din gamle historie hvor du tenker at du ikke klarer, får ikke til, da det er din gamle tro og overbevisninger.Dette kan føre til for eksempel at du føler deg handlingslammet, lite energi, føler deg sliten og sover dårlig om natten. Vondt i kroppen. Du har et negativt fokus på livet ditt, dårlig selvfølelse og selvtillit. Kanskje skyller du på andre for det livet du lever i dag og tenker at det kan du ikke gjøre noe med.Rett og slett  lever et liv du overhodet ikke ønsker.

 Og slik går uker, mnd og år. Det er som en mus i en tredemølle. Rundt og rundt, det samme mønsteret om og om igjen.

Hvis du kjenner deg igjen og har kommet til et punkt livet ditt og tenker , at NÅ ER DET NOK du føler nå at du står ved et veiskille i livet ditt. Og bestemmer deg for at :Sånn vil du ikke ha det lenger,da vil jeg feire deg og si High Five. Og her kommer et fantastisk og enkelt tips til deg som kan hjelpe deg til å starte på ditt nye livs valg NÅ:

Hvis du bruker 15-30 minutter hver dag på å sitte eller ligge og lytte til hypnose lyd filer i 28 dager, vil det kunne hjelpe deg til å komme ut av dine negative mønster, og du kan begynner du å fokusere på livet ditt på en annerledes  og ny måte, du begynne å se etter løsninger i stedet for å grave deg ned i problemene .Velge en annen retning du ikke har gjort før. Det er en kjensgjerning at hvis du gjør det du alltid har gjort, vil du få det du alltid har fått. Sorry, men sånn er det !

 Og når du kommer det ut av tenkeboksen og begynner og gjøre,tar action, da kan det skje mirakler.Og ganske så raskt. Kanskje begynner du å tenke mer positivt, og da får mer positive følelser i kroppen, og da kommer energien som du trenger til å gjøre endringer som får deg videre , opp og fremover . Tenk så herlig å kjenne at du er på vei mot noe nytt. En mer positiv fremtid.

Tenk om du våknet opp i  morgen tidlig og alle dine utfordringer og problemer ville vært borte, hva ville vært annerledes i livet ditt da og hvilke valg ville du da tatt?

Hvis du vil vite mer, så last ned Hypnose filen Gi Slipp på negative tanker og følelser. Det er min anbefaling i forhold til temaet om å Gi Slipp På Fortidens Negative Hendelser og Følelser. http://www.metashelhetsterapi.no/butikk/

Jeg elsker disse lyd filen, og jeg vil så gjerne dele de med deg, for de har hjulpet meg så mye i mitt livJ  Dette er noe som jeg hver dag starter dagen min med .Det får meg til å bli avslappet, ta vare på meg selv på en god måte, jeg får en stille stund helt for meg selv, uten noe forstyrrelser utenfra. Det gir meg en deilig følelse, som på en måte setter dagen for meg i et positivt fokus.

Jeg håper jeg nå har inspirert deg til å begynne å ta action hvis du ikke allerede har gjort det. I dag lever jeg et fantastisk godt liv, og det har ikke alltid vært slik, og forskjellen er enorm. Og det er akkurat dette jeg ønsker å hjelpe deg med. At du tar action til å forandre ditt liv slik du virkelig ønsker og drømmer om..

Skap deg en strålende dag!

Klem Trude

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *