Føler du på stedet hvil i livet ditt i dag. Ønsker du å ta Action?

Kanskje føler du at du står fast i fortiden din, har mye negative tanker og følelser, og føler at du rett og slett står/ sitter fast i livet ditt, og kommer deg ikke videre. Livet bare skjer og du bare eksisterer. Kanskje føler du at du står ved et veiskille i livet ditt akkurat nå?

Det var det som skjedde med meg for 10 år siden. Jeg følte virkelig på at dette livet jeg hadde trivdes jeg absolutt ikke i, og spurte meg selv oftere og oftere om dette var det jeg er ment til å gjøre, var dette  virkelig alt?

Jeg hadde ei god venninde og begynte å se på hvordan hun levde sitt liv. Jeg var ganske misunnelig på henne.Hun hadde et fantastisk liv, hun var positiv, hadde 2 flotte barn, en mann som passet perfekt til henne, de hadde god økonomi, og jeg syntes at de var alltid så heldige. Livet la seg liksom så godt til rette for dem. De kunne feks plutselig få ting som andre måtte betale masse for , det plutselig dumpet ned i fanget deres uten at de hadde bedt om det. Heldiggriser.

Jeg begynte å tenke på hva i all verden var det som gjorde at de alltid var så heldige , og jeg så uheldig.

 Jeg sammenlignet meg hele tiden med andre. Jeg tok mange valg i livet som ofte ble feil, om med det ble jeg depressiv og virkelig lei. Når skulle ting begynne å lykkes for meg? Hvorfor hadde jeg så uflaks? Og svarene var som regel :  jeg er vel ikke god nok, flink nok, pen nok, har ikke teft for det å lykkes,får ikke til, jeg er ikke verdt det.( den kom ofte)  Alla andre er mye bedre enn meg. Det går nok ikke denne gangen heller osv.

Ja, og slik gikk årene. I dag når jeg tenker tilbake så må jeg le litt av meg selv og riste på hodet over hvordan alle de negative tankene og følelsene styrte livet mitt,jeg trodde at dette var noe som bare skjedde og at jeg hadde null kontroll . Så jeg satt på gjerde og ventet på et under. Det kom ikke noe under.

Heldigvis så ga jeg meg selv et vendepunkt. Jeg bestemte meg for at NÅ ER DET NOK, Nå MÅ  jeg  gjøre endringer, hva som helst, og begynte å lete etter løsninger. Og  vet du hva, jeg startet med meg selv, vendte blikket innover og det var der jeg virkelig fant skattene.Og Glede, Lykken!

Og slik begynte jeg på min personlige utvikling.I dag vet jeg bedre, og i dag vet jeg at hvis jeg skal ha et godt liv, og lykkes i det jeg gjør,  så er det opp til kun 1 person. Og det er meg. inni meg selv.

Og når jeg begynte å lære meg teknikker for hvordan å snu tankene mine, ta action, hentet frem handlingskraften og ta  det neste rette steget , for å få kontrollen over mitt liv, ja da forandret alt seg.

Tips nr 1)

Her er et sitat som illustrerer utrolig godt det jeg mener fra Wayne Dyer

«When you change the way you look at things, the things you look at change.»

Og jeg vil absolutt anbefale om å se på denne videoen og virkelig lytte : Dette er vitenskap på sitt beste.

https://www.youtube.com/watch?v=urQPraeeY0w

 

For meg så begynte det å gå opp for meg at livet er akkurat her og nå, og plutselig så er det over. Og jeg vil være tilstede her og nå og nyte  alt hva livet kan by på. Og det takker jeg for hver eneste dag!

I dag er jeg så takknemlig, ydmyk  og stolt for at jeg bestemte meg for å ta action for å  ta det neste rette steget slik at jeg kunne skape mitt liv som jeg ønsket å ha det.

Nå har det gått 10 år og jeg fortsetter på min vei, jeg stopper ikke, jeg kommer aldri til å stoppe og utvikle meg selv. Så lenge jeg lever kommer jeg å fortsette på denne reisen for nå lever jeg et fantastisk liv og jeg har laget meg noen gode rutiner som jeg tar Action på og  gjør hver dag slik at jeg sørger for å fortsette.

Tips nr 2

Jeg vil starte med å stille deg noen spørsmål og mitt tips i dag er å finn deg et sted hvor du kan være uforstyrret en liten stund, slå av telefon, data, tv osv. Sett deg, eller legg deg ned og lytt til disse spørsmålene , og kjenn etter hva du føler akkurat nå:

Hva bruker du tiden din til i din hverdag?

Hvor mange ting gjør du som du MÅ gjøre og som du ØNSKER å gjøre?

Bruker du mest tid på bekymringer eller gleder?

Hvilke tanker og følelser gjentar seg ofte?

Hva gjør du når du ønsker å glede deg selv?

Hvis du ser på livet ditt i dag og du kunne endre en ting akkurat nå. Hva ville det vært?

Hvordan ville livet ditt blitt annerledes da?

Hva er det som stopper deg?

Del gjerne med meg dine tanker:-)

Skap deg en fantastisk dag og bestem deg for hva du vil fokusere på i dag 🙂 

 

Klem Trude

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *