Hvordan står det egentlig til med helsa di? På en skal fra 1 til 10 hvor fornøyd er  du med din helse i dag ?  Og på en skal fra 1 til 10, hvor mye har du lyst til å endre på det?

1 januar var jeg på 10 på å være villig til å ta min helse til et høyere nivå, og gjett om jeg er glad for det i dag.

I dag er vi i midten på juni, jeg er 55 år det gir meg noen refleksjoner om hvor viktig det er å ta vare på helsen min fremover. Det gikk opp for meg at hvis jeg ikke har god helse, skaper det begrensninger for meg i forhold til hva jeg ønsker å gjøre i livet mitt. Og jeg har lyst til å leve livet , reise oppleve, utvikle meg osv. Det er en evighets reise som jeg er på og jeg elsker å lære nye ting. Og når jeg tenker på,at hvis jeg skulle blitt sittende inne og gjøre ingenting feks pga smerter, så tenker jeg nok at lysten til gjøre noe som helst ville avtatt , og jeg ville kanskje blitt en sur dame som var misunnelig på alt og alle, og tankene ville blir mer opptatt av det negative rundt meg  enn det positive.

Og når jeg tenker på det så kjenner jeg i hele meg at det er ikke sånn jeg ønsker å leve resten av livet mitt.

Jeg er heldigvis opptatt av og har vært det i mange år av å tenke forebyggende helse. Det er mange ting vi kan gjøre selv for å ta vare på helsa vår. Det er jeg 100% sikker på.

Fra 1 januar bestemte jeg meg for at året 2017 skulle være det året hvor jeg gikk inn 100% med å ta vare på helsen min. Jeg reflekterte over at fremover nå, er det å ta vare på meg selv først faktisk  det viktigste jeg kan gjøre for å  holde meg frisk og ha en god alderdom , dele av meg selv mitt av mitt overskudd med masse energi, glede, engasjement, og virkelig  leve mitt beste liv ever. Dra på Mount Everest om jeg ønsker det , hehe.

Jeg ønsket å gjøre denne jobben sammen med andre mennesker som hadde utfordringer med helsa, og den største utfordringen som jeg så var overvekt problemer. Nå skal det sies at jeg var ikke så veldig overvektig, men med mine 155cm  og 64 kg så lå jeg i kategorien overvekt på BMI listen. Og jeg var absolutt ikke fornøyd med hvordan jeg så ut. Utseende er ikke så viktig som hvordan jeg føler meg, men det henger faktisk litt sammen.

Så i Februar startet jeg et vektreduksjons program, med Hypnose da det er en av mine spesialiteter. Jeg elsker å jobbe med det underbevisste sinnet, det er der styrken ligger, og rett og slett styrer våre handlinger, så derfor er det et utrolig viktig verktøy for å få hjelp til blant annet å gi slipp på for mye kilo. Og legg merke til hvordan jeg ordlegger meg. Jeg  velger å gi slipp på kilo. Det er fordi jeg ikke ønsker å gå de opp  igjen. Så hvis du sier at du vil ned i vekt, så svarer ditt ubevisste sinn tilbake at når skal du gå de opp igjen? Og så er vi inne i den rund dansen. Som mus i en tredemølle, gjør det samme om og om igjen , og det samme resultatet.

Sammen med dette hypnose kurset tok jeg en 8 ukers rense kur. Og kanskje har du hørt om den, da jeg tror halve Norge har vært på den nå i vår. Og vet du hva. Det forstår jeg veldig godt. Dette er en rense kur som for en gangs skyld er sunn, og med inntak av viktige vitaminer og mineraler som støtter og gir kroppen optimal næring ,så kom resultatene. Jeg fikk renset og re sette kroppen min, og det føltes utrolig deilig, og som bonus ga jeg slipp på 7 kg.

Nå er vi inne i bikinitid, og jeg er ikke flau over å gå på stranda i bikini lenger, og jeg kan ha på meg litt tettsittende plagg , i stedet for så vide plagg som mulig. Jeg gleder meg til strandlivet i sommer:-)

I dag føler meg fantastisk frisk og jeg har skapt noen gode rutiner i hverdagen min med trening og  Sundt kosthold, tilfører kroppen vitaminer, mineraler og essensielle oljer. Og jeg føler virkelig jeg har funnet oppskriften på et optimalt liv. Og det er helt fantastisk følelse.

Dette er noe jeg virkelig ønsker å dele med deg, da det har gitt meg sååå mye positivt, så nå håper jeg du har blitt inspirert til å ta tak i din helse hvis du skore lavt på skalaen i hvor fornøyd du er i ditt liv i dag. Du skal vite at det er både håp å hjelp å få. Jeg jobber med noe spennende som kommer til høsten så følg med:-)

Ha en strålende dag videre:-)

Klem Trude

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *