Heisan !

Hvorfor må det være så slitsomt å gjøre  store endringer i livet? Er det noe som vi overbeviser oss selv om, eller er det sånn det er?

Føler du at du må  pushe deg selv når du skal gjøre endringer i ditt liv? Når du feks har  overflødig kilo som du gjerne vil ha bort, hva tenker du da?

Blir det slitsomt, vanskelig?  Er det noe i deg som stritter i mot, trass? Føler du deg motløs? Er du redd for å ikke klare det? Blir du overveldet av negative tanker og følelser som tar energi fra deg? Mangler motivasjonen og driven ?

Jeg tror de fleste av oss har en overbevisning om at det er å gjøre endringer er kjipt.’

Men vet du hva, jeg har funnet ut at det trenger ikke være kipt  og vanskelig.

Er du en som utsetter når du virkelig føler og tenker at du vil  gjøre noen nye endringer i livet ditt?  Er du en som  feks tenker hver søndag at i morgen er det mandag og nye muligheter, ny, mnd , nytt år, da blir det bra, da kan jeg starte på nytt.

Kjenner du ofte når  du våkner på søndag morgen etter en kveld med mye god mat, sent på kvelden og kanskje godteri med mye sukkerinnhold og føler deg stappmett og uvel når du legger deg,  føler deg trøtt og tung, har  negative tanker, og kanskje blir lett irritert?

 Kroppen trenger  tid til å jobbe ut alt det som du har spist og drukket , slik at energien blir brukt opp til å rense ut gift og avfallstoffer. Det er helt naturlig.

Sånn var det før for meg. Jeg spiste og spiste masse godteri på kvelden og var stappmett og det var deilig å legge seg og strekke ut kroppen. Jeg følte meg sliten, kroppen verket ofte, og jeg var i dårlig fysisk form, Hadde mange unnskyldninger for ikke å komme i gang med trening. Og den største unnskyldningen var at jeg ikke hadde tid.

Det førte til at jeg fikk noen kilo for mye.

Jeg klarte ikke se meg selv i speilet uten klær, følte at jeg ikke fikk til noe , hadde ikke energi. Jeg var rett og slett skikkelig lei meg selv. Jeg så på andre som hadde det sånn som jeg ønsket,   kjente jeg at jeg ble skikkelig misunnelig.   Og her satt jeg. med min dårlige selvtillit og dårlige liv. Jeg trøstet meg selv med å spise usundt. Hver gang jeg fikk en dårlig følelse , spiste jeg noe søtt.

Så kom jeg til et punkt hvor jeg tenkte at NÅ ER  DET NOK. Nå  må jeg faktisk ta tak i livet mitt og gjøre noen endringer. Det er faktisk ikke andre sin feil at jeg er overvektig og føler meg dårlig og lei meg selv. Nå må jeg virkelig ta noen grep, er det sånn jeg vil leve resten av livet mitt? Svaret var tydelig et NEI!!

Så hva skal til for å holde energien stabil til å ha det overskuddet som jeg trengte i hverdagen for å komme meg dit jeg ønsket meg?

Jo, jeg trengte først og fremst  å hente frem min indre drivkraft, jeg måtte bli ebvisst på mitt hvorfor. mine verdier i livet er og hvor viktige de er for meg, som igjen hentet frem min motivasjon, som gjorde at jeg faktisk tok action, og tok et steg av gangen som førte meg mot målet.  Det var den indre driven so kom frem. Endelig. Og det var fantastisk.

Så hva tror du at du trenger å hente frem i deg selv for å komme i dine drømmer og mål?

Her får du to tips av meg i dag. Det ene er et viktig bevisstgjørende spørsmål, og det andre er en hypnose lydfdil som vil gjøre det lettere for deg når du har bestemt deg for å gjøre endringer i livet ditt.

1)  Hva vil du få ut av å gå ned i vekt og komme i din trivselsvekt, hva vil det gjøre for deg? Hva vil det gi deg?For meg så var svaret dette: Føler meg lettere, mer energi og overskudd til å trene, føler meg frisk, være gammel og frisk og energisk, engasjerende, oppleve, leve livet  så lenge som mulig. Spesielt som pensjonist!

2) Last ned min gratis lydfil om vektreduksjon. Den vil hjelpe deg til å gjøre endringer i livet , endre det gamle mønsteret som du har vært i mange år, det ligger helt inne på cellenivå.

Min sannhet er at  Vektreduksjon trenger ikke være et slit. hvordan gjøre det til noe gøy, få mesttings følelse og komme ned i din trivsels vekt og bli der. Jeg skal fokusere på at det er enkelt og gøy og komme i din trivselsvekt, og hvordan du kan bli der. Få masse energi, holde den stabil til å ha overskudd til å gjøre det du ønsker, det du brenner for.

 Jeg skal dele mange tips med deg fremover hver eneste uke for å gi deg inspirasjon, og jeg  gir deg  gratis hypnose  meditasjon slik at du får med det underbevisste sinn på laget, slik at du gå gå 100% inn istedet for 10%.  Bevisstheten din er ca 10 % og det ubevisste er 90% . Dette gjorde hele forskjellen for meg.

http://www.metashelhetsterapi.no/vektreeuksjon

 

Nå håper jeg du blir med på denne reisen , og tar en viktig avgjørelse som kommer til å endre ditt liv fullstendig og for alltid.

Ha en strålende dag 🙂

Klem Trude

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *