Heisan

Jeg tenker at helsa mi er nr 1 av det viktigste i livet mitt og det håper jeg det er for deg også.

Fremover kommer jeg til å dele med deg  mine beste tips på hvordan du kan oppnå bedre helse.På en sunn, lett og bra måte.Du vil få litt og litt kunnskap av gangen.  Og Tema nå fremover en stund er Essensielle oljer. Dette blir en serie på flere innlegg da dette er så spennende og det er ligger mye kunnskap der. Så du får noen drypp av gangen.

I fjor ble jeg kjent med essensielle oljer og jeg var på et kurs i dette. Jeg syntes de luktet godt, og jeg fikk kunnskap om hvordan jeg kunne bruke dem for å styrke min helse og velvære både fysisk og mentalt. Jeg bestemte meg for at dette ville jeg gjøre, og bestilte en startpakke med flere forskjellige oljer. Og det ble starten på min reise i oljenes verden. I dag bruker jeg oljene hver dag for å styrke meg fysisk og mentalt og jeg blir mer og mer glad i dem hele tiden. Stadig kommer det nye oljer som blir godkjent i Norge og jeg har mange favoritter allerede. Og nå ønsker jeg å dele mine erfaringer og disse fantastiske oljene med deg:-)

Essensielle oljer er naturlige oljer som finnes i mange forskjellige planter. Fordelene med mange viktige oljeførende planter har vært kjent og brukt i tusenvis av år. Den moderne bruken av oljene kombinerer tradisjonell visdom med vitenskapelig forskning for å gi naturlige velvære løsninger. Essensielle oljer inneholder flere aromatiske bestanddeler som vi kan lukte. Det som kanskje er mest kjent er aromatiske behandlinger som Aromaterapi, der bruken av oljer er essensen i behandlingen. I nyere tid er det blitt kjent at oljer kan gjøre mer enn å stimulere luktesansen vår.

Visste du at oljer kan inntas på 3 måter :

Aromatically som er gjennom en deffuser som fylles med litt vann og noen dråper oljer, og rommet blir fylt av deilig svak duft, som renser luften.Eller en dråpe i hånden og pust inn.

Topacally som er direkte på huden din, 1 til 2 dråper som raskt absorberer inn i huden, og styrker imunforsvaret.

Internally som feks 2 dråper under tungen, eller litt vann i et glass som du kan drikke som styrker imunforsvaret og suppert for tarmsystemet.

 

Syntes du dette er spennende? Jeg håper det. Så gled deg til neste Blogg med mer kunnskap om disse fantastiske oljene.

Ha en super fin dag:-)

Klem Trude

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *