Hypnose har etter hvert blitt et kjent begrep. Og det ligger mye vitenskap denne behandlings form som kan brukes på å endre uvaner, endre oppførsel, lindre smerter, og til og med i noen tilfeller så blir det brukt som bedøvelse under operasjoner.

Hva er hypnose egentlig? Det er en avslappende konsentrert bevissthetstilstand. Du kan tenke på det som en meditasjon. Du ligger på et godt og trygt sted og bare slapper av, ar fokus på pusten,puster rolig inn helt ned i magen, og rolig ut gjennom munnen eller nesen. Det som føles best for deg.Mange klarer ikke å puste ned i magen pga stress. Når du stresser så puster du med brystet og har ikke tid til at pusten går ned i magen, og etterhvert blir det vanskelig å trekke pusten helt ned. Det må trenes på.

Når jeg  jobber med  hypnose så  bruker jeg et spesielt språk som snakker  direkte til ditt ubevisste sinn, når kroppen slapper av, er ditt ubevisste sinn årvåkent og følger med på alt som blir sagt. Det er der alt ligger lagret av følelser, hendelser i ditt liv fra du er født og kanskje før det også. Det er ditt ubevisste sinn  som bestemmer , tar avgjørelser og valg  i livet ditt. Det er fordi din bevissthet er kun 0,000001 % av sinnet ditt, og det ubevisste er 99,99999 % så det er stekest.

Derfor er det viktig at du spiller på lag med ditt ubevisste sinn, for å oppnå de resultater som du ønsker, og du vil oppdage at da blir det mye lettere, og faktisk gøy og gjøre de endringene som skal til for at du skal komme deg i dine mål. Du vil kanskje bli overasket over hvordan du faktisk endrer din adferd helt naturlig, får fokus på nye ting, og tar action på ting som er bra for deg.

Så det er det jeg vil at du skal fokusere på aller først, for å komme deg i gang. Legge deg ned på sofaen, eller senga og bare lytte til denne lydfilen som jeg legger som link under her. Hver dag i ca 30 minutter. I 21 dager. Fordi det tar litt tid for hjernen og omstille seg.

Høres ikke det flott ut? Tenk at å ligge på sofaen og slappe av i 30 minutter, kan gjøre at du gir slipp på overflødig kilo? Hvis det er det du ønsker i første omgang. What , tenker du kanskje. Det er helt sant. Jeg har gjort det og jeg mistet 10 kg, og vet du hva: de er fortsatt borte?

Det er for meg Amazing. Det er en lykkefølelse jeg har i kroppen som jeg helt hadde glemt at jeg kunne føle. Det er virkelig fantastisk.

Og det er derfor jeg deler med deg nå, fordi jeg vil at alle som virkelig ønsker endringer og er villig til å gjøre det som skal til, få de samme resultatene som jeg har fått i 2017? Lett, enkelt og gøy?

Da håper jeg du laster ned lydfilen , og hvis du allerede har gjort det , så håper jeg du få like mye glede av den som jeg har .

Her er linken til lydfilen Ned i vekt : https://metashelhetsterapi.leadpages.co/gratislydfilvektreduksjon/

 

Klem fra Trude

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *