Heisan!

Nå er Påsken straks over og hverdagen er her igjen. Nå er det vår og sommer som står for døren. Føler du at du er på det stedet i livet ditt som du vil være med helsen din?  Er du i den trivselsvekten du ønsker,  eller føler du deg oppblåst, har for mange kilo og dra på? Trivselsvekt , hva er det for deg?

Har du et brennende ønske å føle deg lettere i kroppen , lettere til sinns, se deg selv i speilet og være fornøyd med det du ser, være stolt og takknemlig for at du er akkurat deg. Vil du ha følelsen av å være mer glad i hverdagen, rett og slett kjenne at du er lykkelig?

Vet du at det er faktisk mulig, for alle som virkelig ønsker det, og er villig til å gjøre det som trengs. Og det trenger faktisk ikke være et slit, ork og vanskelig. Det kan faktisk være enkelt og lett.

Kjenner du deg igjen av noe av dette:

Opplever du ofte jojo slanking? Går du tilbake til det gamle mønsteret igjen og igjen?

Er du lei av å telle kalorier?

Kjører du deg selv hardt, og føler du at hver dag er en kamp?

Er du misfornøyd med det du ser i speilet hver dag, eller kanskje du unngår alt  som heter speil?

Opplever du at du ofte ligger på sofaen og har ingen energi eller motivasjon til å komme deg opp og i aktivitet?

Har du bare lyst til å legge deg og sove?

Saboterer du deg selv ved at du har unnskyldninger for ikke å ta action?

Skaper for eksempel helsen din blokkering for å ikke begynne å trene? Du tenker at du har vondt så da kan du ikke trene?

Hvis du kjenner deg igjen i noe av dette, så har jeg 2 stk løsninger til deg som jeg selv har brukt og som jeg har brukt på andre som jeg har hjulpet til sine mål. Det virker hvis du forplikter deg . På ordentlig!

1 løsning:

Ligge på sofaen og lytte til Hyopnose lydfiler i ca 30 minutter hver dag i 28 dager.

Med å jobbe med hypnose,det ubevisste sinnet er der alt ligger lagret av følelser, hendelser som du har opplevd , kan du få bukt med dine følelser, slik at du kan endre de negative til mer positive følelser, som støtter deg i stedet for å sabotere for deg. Da har ikke kroppen behov for å holde på fettet lenger. Og bonusen er at du går ned i vekt.

Så hvordan ville det være om du kunne ligge på sofaen med god samvittighet i ca 30 minutter hver dag, i en periode og oppleve at kroppen begynner å gi slipp på fett? Helt naturlig.

2 Løsning:

Ta vare på deg selv og bruk tid påSelvutvikling – Bli bevisst på hvilket syn du har på deg ,hvordan du snakker til deg selv, lær deg å framsnakke i stedet for å ned snakke, ord som feks: jeg er ikke er god nok, ikke  flink nok, ikke pen nok osv, jeg fortjener ikke å ha det bra………

Tips/ Øvelse: Lukk øynene dine for noen øyeblikk.Tenk, se for deg nå feks, din beste venninne/ venn, familie medlem som du er utrolig glad i,og kjenn på hvordan det føles, kjenn på den kjærligheten du har for henne/ han og se for deg nå at du får den samme kjærligheten. Rett den samme kjærligheten mot deg selv, Hvordan ville del føles om du kjente på den i deg selv hver dag. Føle at du virkelig setter pris på deg selv, ha tanker som styrker og motiverer deg som igjen fører deg mot et liv hvor du får ut ditt høyeste potensialet og leve som deg selv 100% hver dag? I takknemlighet og glede?

Ikke bare når du skal på ferie. Hvordan ville det være å tenke at du er også din beste venn. Og ikke bare andres beste venn.

Så hvis du har disse symptomene i din hverdag, hvis du  kjenner på stress, mye frustrasjon føler deg deprimert, bekymret, stadig dårlig samvittighet, tenke at livet er et slit.

Har du kommet til det punktet hvor nok er nok, vil du få hjelp til å  ta tak i livet ditt, løfte det opp,  bli mer bevisst på hva du vil i livet ditt, sette deg mål de neste månedene fremover, hvor du skal, og hva du vil føle .

Nå har du mulighet til å se på gratis  presentasjon om mitt vektreduksjons kurs med Hypnose og se om dette er noe som du vil jobbe med i 8 uker fremover for å komme i dine drømmer og mål. Jeg er klar til å hjelpe deg hvis du er klar.

Klikk på linken så kommer du til presentasjonen:

 https://www.youtube.com/watch?v=gGEKygxDJF4

Kurset starter på mandag den 9 og er det siste før sommeren og melder du deg på nå så får du Modul 1 tilsendt så fort du har betalt for kurset.

Ordinær pris er  Kr 5,500.-

PRIS NÅ =  Kr.3,500.-

Og her kan du melde deg på kurset:

http://www.metashelhetsterapi.no/produkt/vektreduksjonskurs-med-hypnose/

Velkommen på et fantastisk spennende og inspirerende kurs !

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *