Føler du deg oppblåst i kroppen?

Er du misfornøyd når du ser deg selv i speilet?

Har du lite energi?

Er du lei av jojo slanking?

Mangler du motivasjon til å komme i gang?

Føler du deg ofte handlingslammet?

Ligger du ofte på sofaen med dårlig samvittighet, for du vet at du burde gjøre noe annet?

Bli med på et spennende 8 ukers vektreduksjons kurs med hypnose og se hvor enkelt og lett og ikke minst hvor gøy det kan være å gjøre en livs endring og det beste av alt er at den er varig!

Og tenk at å kunne ligge på sofaen i noen minutter hver dag kan hjelpe deg med å gå ned i vekt?

Når det bevisste og ubevisste sinn begynner å jobbe sammen kan det bli magi. Det blir mye lettere for deg å nå dine mål og siden dette er et livsendrende kurs vil ditt vekttap bli varig, for godt!

Du vil bli veiledet både fysisk og mentalt til varig vekt tap og kostholds endring.  Dette er et nettkurs og det betyr at du kan sitte hjemme hos deg selv i din egen stue, eller om du er på ferie i inn og utland, så lenge du har tilgang til nett. Du vil bli hjulpet og støttet av meg. Jeg vil gjøre mitt beste for at du skal lykkes, hvis du vil gjøre  det som skal til for å komme deg i dine mål.

Dette passer for deg som ønsker å gå ned fra ca 2 til 20 kg.

Du kan starte når som helst, og i ditt eget tempo. Du får 8 moduler og du får de i ditt tempo. Enten en gang i uken eller når du er klar for neste modul.

På denne måten blir det mye lettere for deg å fullføre kurset og nå dine mål.

Du får tilgang til en lukket FB gruppe hvor du kan stille spørsmål, få motivasjon og inspirasjon. Annenhver uke blir det live sending i gruppa hvor du kan få hjelp til alt du trenger.

Referanser:

Dette sier noen av de som allerede har tatt kurset:

Navn: Grete: Jeg har lært meg å stresse ned og blitt inspirert ang mat. Blitt flinkere til å ta vare på meg! Kurset er helt topp, og Trude er rolig behagelig og kunnskapsrik som kursholder.

Navn: Bitten Martinsen: : Jeg har blitt mye mer motivert og mye mer bevisst på hva som gir meg glede og optimisme. Jeg er storfornøyd med kurset. Har nådd mine mål 100 % og har også lært å ta vare på meg selv på en positiv måte. Trude som kursholder er 100% engasjert i det hun gjør, og får formidlet budskapet på en fantastisk lettfattelig måte. Alltid blid, og positiv og det virker smittende på oss. Jeg vil anbefale kurset til andre fordi det er så positivt og livet mitt skiftet fra å være i minus til +

Navn: Åse Berit Svarstad: Jeg har lært meg en ny måte å tenke på som gjør livet lettere å leve. lært å sette meg mål på alt jeg gjør og sette meg selv først, veldig personlig utviklende. Jeg vil anbefale dette kurset til andre fordi de får et nytt liv 🙂

Navn: Hilde Opsahl: Jeg har fått mange gode verktøy så jeg står sterkere i å nå mine mål. Jeg har kommet lenger på disse 8 ukene enn jeg har gjort i hele mitt liv! Trude er en varm, omsorgsfull, inkluderende person, og utrolig god på å fange meg opp der jeg er og gi meg akkurat de spørsmålene jeg trenger for å komme meg videre. Hun har alltid gode mentale verktøy å gi bort. Jeg vil anbefale kurset fordi det gir en enorm dytt i riktig retning, både med tanke på vektreduksjon men også utvikling på det personlige plan. Jeg er et sterkere mennesket etter kurset.

Hvis du lurer på om dette er noe for deg kan du klikke deg inn på denne linken og se presentasjonen helt gratis : https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2Fx5yzpbljh91wwyw%2FVektreduksjon%2520med%2520Hypnose%2520Presentasjon.mp4%3Fdl%3D0%26fbclid%3DIwAR1rqdnnOxYoaPFNB9nK-3jzHF4Rg4P9gr-NDkTnmndPzYyu4cO6uResk8c&h=AT0sHmITfmsNEnLQBgxLwT83oDWY09Yax7LZcbvKag7tSejK3tcAwxtNxdZ5eMqIkXsytirQrpXQmapSP8f3wllnyjGeLUbbETc7nM0XHbPwgWNP3IAYagN9Aw4-1bkuoePxnGyYnpoJiLnyX-XLn6t5TnZnkIFsI2NebYEJbDQt0YhJ0oE-E1hCJ-CUhMqifl82MK5j0tDR_eRGyb9hBM-Xvea9AdT3k4L9drfWCE8DURw-m-WLoQ7L3dz0GA32CsZr6nwCuktlBGrQud7lyiHXhWX_eC8V8zrCR24qgJT4LnbL4z4Ubn9LdOn83hSG3b7VQOIhFFxJ3qp7hBGpdnhAc7ANYGuyH64wxUyubyX0L7W14XqWvi5rwXCs3L7SpZAnSeYUhIfdXtiYeblUCbTgq_fBRuyhqO1luNCiRElAEDit8EWzLKiaJtNZkbEN75jAgtbBbLMeH0phjycaPCy_dG0q8e1aYlcxaWwlRvgBjiCp7lI9qpENjAHlWSDrj9wehUZe4DA55YiDmmRCHKNlhzlewgyi6AQi69OJnsDEERvQxAERECyGpj-8fgn8eXiwmHlUx17h70GG9vlgNPhUNRk5c-Th3fEZqrLIqlPKH0zrPk1g67YdAFnpkCWq2bQtY9KFxo9ZbjBoqbuxH9-E

Du kan melde deg på kurset her: https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.metashelhetsterapi.no%2Fprodukt%2Fvektreduksjonskurs-med-hypnose%2F%3Ffbclid%3DIwAR0xmUryTzuhNJxCtb4FLGYW7HHKIE1_M1Ohz75jb243Zwd4jR45n2XRpQM&h=AT2smkvDannOr3o3t7tzXnD8WtzcpMCTxIKy1CQJiNAvV3KNf5gBSPVJ_LiyyYeNDWRgYEC5fMIsxos2VCelIUvTQyNWEnwZC3A2kA4AADYFnpRGb5wd7MiJzotnn2_hPkCHtyoUJHjOnpjX_gznDJPSmEehQNQNNwnBxp56PmHZje_0d-4sz-HnTrAd61YI1Fkg6Wd53R5YvHQmG-rAmVZYsnHz23m8SpnHT19p0ZC052ODR2-FLFhClVXNEXNKICZJDP-SyRMu_eUDQ5TE9jbuJzJ1-CUURuCbsSh88Em9pWFihkloODQecvfahO-rXLxpueKSM8P289CjvO1_1LfuKJ1Jz_JUusJ-hXWrUZZFHs639sbXoK1Decr69v_LkvKtKhEUaBmmrYBsLAHCVi_45PCSYOVixhGakDi9JLURK2kcyoBRrmFtHSKjde2lYlroMH2zhoSbUo8PNHkFGXlQ4AxHQr_DaV8bd4tEbAt8Au82BJLn-gIHMZYJxrIz6eZnJzTxe7wDOLBOga_29wsu3iYuLmYfTSW_lDIZgo5RY2xjKi_-0YEdSTuYv0y1LZGF0qrMc72KJF6JV0c6S7NoTm81JGXc2U0syexh9C0anUAk1VXNpZa4KPSCWZMtzqUZasMqUK_Wy5hLD7QE_zib

Der er 50% avslag på kurset akkurat NÅ. Tilbudet varer kun i en kort periode nå, så hvis dette er interessant , så ikke nøl, meld deg på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *