LÆR DEG SELV HYPNOSE. FÅ TILGANG TIL STYRKEN SOM LIGGER I DIN UNDERBEVISSTHET!

Lær å bruke styrken som ligger i din underbevissthet. Reduser stress og angst, få bedre søvn, selvbilde og selvtillit, bedre læreevne, idrettsprestasjoner og helse.
Kom å lær mer om hypnosens fascinerende verden.

Dette selvhypnosekurset er bygd opp slik at du lærer hvordan du kan bruke mer av det svært store ubrukte potensiale til underbevisstheten, for å hjelpe deg med å forbedre livet ditt på mange forskjellige måter.

Den enkleste varianten av selvhypnose kan brukes for å hjelpe med å slappe av og gi slipp på spenninger etter en slitsom dag.

Litt mer avanserte måter kan brukes for å redusere stress og angst, kvitte seg med gamle vaner og frykter, og for å forbedre søvn, helse, selvbilde og selvtillit. Det kan forbedre læreevner og idrettsprestasjoner. Det kan også brukes til å redusere smerter, bli kvitt frykt for å snakke i offentligheten, gå ned i vekt og røykeslutt.

Overraskende nok er det en svært behagelig og ganske så enkel sak å lære å hypnotisere seg selv. Mennesker som bruker selv hypnose regelmessig, er som regel mye roligere og mer fokusert, pluss sunnere både mentalt og fysisk.
Hele temaet hypnose er fascinerende, og under kurset vil du også få masse informasjon om hypnosens spennende verden.

Kurset finner sted i Glemmengt 55 (Hancobygget) . Fredrikstad

Pris er kr. 990.- for hele kurset ( Inkludert CD og all kursmaterialet) . Depositum kr. 200 betales ved påmelding Betaler du alt ved påmelding får du rabatt og din pris er da kr. 800.- 

Bindende påmelding og begrensede plasser så det er lurt å melde seg på nå.

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å lære hvordan du kan bruke den skjulte kraften i sinnet ditt !

Jeg Gleder meg til å se deg på kurs:-)

For å melde deg på, klikk her: