trude3Jeg tilbyr behandlinger som Helhetsterapi og Coaching. Disse behandlingene består av : Hypnoterapi, EFT Healing og 12 ukers coaching program som gjør deg bevisst på dine negative mønster som holder deg tilbake i livet ditt. Og gir deg konkrete verktøy som du kan bruke resten av livet, slik at du kommer deg dit du virkelig ønsker å være.

Disse behandlingene passer for deg som har utfordringer i hverdagen som feks, har lite energi og mangler overskudd, føler at du sitter fast i negative tanker og følelser , føler deg handlingslammet og kommer deg ikke ut av det.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om du er usikker på kva du skal velge.

Hvor mange behandlinger trenger jeg ?

Normalt setter vi alltid opp minimum 5 timer til deg. Det å endre på vaner og mønster som har satt seg over mange år tar tid. I tillegg er det viktig at du får den oppfølgingen som du trenger fra din terapeut gjennom din prosess.

Det er viktig at du forplikter deg til å ØNSKE å endre vanene dine. Du må komme hit av fri vilje, og du må ha et ønske om at vi sammen skal jobbe for å skape en endring hos deg. Da har vi de beste forutsetninger for å lykkes. DU skal gjøre din del av jobben, og jeg/ vi skal gjøre vår del av jobben.

Les mer om coachingprogrammet >>>

Les mer om helhetsterapi >>>