Dette er et 8 ukers kurs hvor du vil bli veiledet både fysisk og mentalt til varig vekt tap og kostholds endring. Jeg vil følge deg i 8 uker hvor du får individuell oppfølging 1 gang i uken på nett. Det betyr at du kan sitte hjemme hos deg selv og bli coachet , hjulpet og støttet av meg. Jeg vil gjøre mitt beste for at du skal lykkes, hvis du vil gjøre jobben.

Du vil få en konkret matplan som du følger hver dag. Du får tillgang til en lukket Face Book gruppe som du kan bruke til å spørre om alt du lurer på, og få inspirasjon og motivasjon .

For å starte på denne kuren trenger  du også å abonnere på noen vitaminer og mineraler som er utrolig viktig , og som gir kroppen et optimalt opptak, slik at reservelagrene dine alltid er på topp. Det er næring i pulverform som drikkes. +Aminosyre tabletter som hjelper kroppen med å bygge opp og beholde muskelmasse.+ En Detox te. Produktene heter FitLine og det er mange, mange som bruker dette i dag som virkelig kjenner stor forskjell både i form av mer energi, mer stabilt humør, lettere å konsentrere seg, bedre hud og hår, og bedre og dypere søvn.

Så her er det mange fordeler med å ta denne kuren. Så hvis du er klar, så er jeg her for å hjelpe deg. Jeg har gått ned 6 kg og endelig kommet ned i min idealvekt, og jeg har full kontroll på mitt kosthold og det vet jeg at jeg vil fortsette med. Det føles rett og slett helt fantastisk. Så hvis du virkelig vil oppgradere helsen din, og kanskje gå ned noen kg, så er dette min anbefaling til deg. Ta kontakt , så setter vi i gang. Og jeg vil hjelpe deg hele veien.

<<< tilbake til kursoversikt