Drømmer du om : God Helse, Sunn og Sterk Kropp,med Masse Energi og Overskudd, en følelse av letthet i kroppen, god selvfølelse, se deg selv i speilet og kjenne at du er glad i deg , Hvordan ville det være å ha en herlig mestring følelse av å nå diner mål? Kanskje du har et fjelltopp du har lyst til å nå i 2018?

Nytt livsstil endrings kurs  Ned i Vekt med Hypnose .Oppstart er

 mandag 29 Januar.

Kurs pakke – 8 ukers Vektredukajon med Hypnose.  Dette er et unikt og spennende kurs! 

Vi treffes hver uke på nett i 8 for å dele utfordringer,motivasjon og inspirasjon.

Max 8 stk plasser ledig så her er det først til mølla:-)

Kurset inneholder: 8 samlinger med inspirasjon og motivasjon på nett. Video og PDF med oppgaver mellom hver gang. 4 stk Hypnose lyd filer. Gruppe møte på nett en gang i uken hver mandag kl 18.00,det er fantastisk å være sammen med likesinnede . Masse læring og inspirasjon vil du få der.

Fokus på mental trening, personlig utvikling, kosthold og fysisk trening + 4 fantastiske hypnose filer som vil hjelpe deg til å få ditt ubevisste sinn til å samarbeide slik at det blir lettere å gjøre endringer som er bra for deg. 

Du får en eksklusiv tilgang til en lukket face book gruppe hvor du kan stille spørsmål, dele erfaringer og få hjelp både av meg og de andre i gruppen. Her får du og mulighet til å være med å løfte deg selv og andre.Det er fantastisk å være en del av et så positivt miljø.

Akkurat nå  får du rabattert pris som er kr. 3500.- Utgår fredag 26/1-18. Etter det er det ordinærpris som gjelder. 

Ordinær pris er kr. 4500.-

Påmeldingsfrist er 25/3-2018

——————————————————————————————-

Hvis du hadde klart å komme deg ned i din idealvekt på en god og enkel måte, og bli der, hvordan ville det føles? Hvordan ville du levd livet ditt da?

Bli med på et spennende og annerledes  vekt reduksjons kurs med hypnose. Når vi fokuserer på det bevisste og det ubevisste sinn, og får de to til å begynne å samarbeide, kan det bli mye lettere for deg å nå dine mål med varig vektreduksjon. Det blir lettere å fokusere på og ta riktige valg som gir deg de resultatene som du virkelig ønsker deg. Kurset har fokus på både kropp og sinn. Øke din bevissthet og gi deg aha opplevelser, og noen ting har du hørt før, men noen ganger er det viktig med repetisjon. Her får du oppskriften steg for steg på hva du trenger å gjøre for å få de resultatene som du vil ha. Jeg har gjort det før deg, så da klarer du det også!

Nå har du muligheten til å få hjelp av meg. Jeg er  proffesjonell Coach og  HelhetsTerapaut som elsker jobben min, og å hjelpe nettopp deg.

Dette kurset passer for deg som har et brennende ønske om å gå ned fra ca minus 2 og ned til ca minus 15 kg. Bli med å få en skikkelig god start på 2018 og la dette året bli  ditt beste med fokus på din helse og velvære slik at du kan leve ditt liv på en enkel, lett, og energi givende måte. Akkurat som jeg gjør nå.

I 2017 var mitt fokus på min helse og det resulterte i minus 10 kg, som fortsatt er borte, masse energi, og jeg kan se meg selv i speilet og være stolt . Det er en utrolig deilig følelse. Jeg trenger ikke lenger ønske at jeg var en annen som jeg gjorde før. Jeg er så glad for at jeg er meg.

 Forrige kurs var en stor suksess. Her er noen tilbakemeldinger fra noen av de som var med forrige omgang:

Hva har du fått ut av å være med på Vektkurs med Hypnose sålangt?

Bitten: Jeg er blitt veldig motivert og mye mer bevisst på hva som gir meg glede og optimisme.

Hilde : Fått mange gode verktøy så jeg står sterkere i å nå mine mål

Åse berit: Personlig utvikling, lært meg nye måter å tenke på som gjør livet mitt lettere å leve, sette meg mål på alt jeg gjør som fører meg dit jeg selv vil, og lært å sette meg selv først.

Hvordan vurderer du din egen utvikling så langt?

Bitten:Jeg er storfornøyd, jeg har nådd mine delmål 100% . Har også lært å ta bedre vare på meg selv på en positiv måte.

Hilde: Har kommet lenger på disse 8 ukene enn jeg har gjort i hele mitt liv.

Åse Berit: 100% bedre:-) Og bedre skal det bli:-) 

Hva synes du om meg som coach?

Bitten :Du er 100% engasjert i det du driver med og du får formidlet budskapet på en fantastisk lettfattelig måte. Alltid blid og positiv som virker smittende på oss.

Hilde: Du er varm omsorgsfull, inkluderende coach og utrolig god til å fange meg opp der jeg er. Gir meg akkurat de spørsmålene jeg trenger for å komme meg videre. Har alltid gode verktøy å gi bort.

Åse Berit : HJERTE:-)

Hva skulle du ønske var bedre eller annerledes med kurset?

Bitten: At det ikke tok slutt 🙂 

Hilde: 🙂 

Hvorfor vil du anbefale andre å være med på kurset?

Bitten: Fordi det er så positivt og livet mitt har skiftet fra å være minus til pluss.

Hilde: Fordi det gir en enorm dytt i riktig retning, både med tanke på vektreduksjon og utvikling på det personlige plan. Man er et sterkere menneske etter endt kurs.

Åse Berit: Fordi de får et nytt liv:-) 

Det er begrenset antall. Plass til 8 personer i denne omgang. Først til mølla.

Kontakt meg gjerne på mail for mer info: metashelse@gmail.com

eller på telefon: 41305554

Jeg håper virkelig å se deg på kurs ! Meld deg på her………….

 

Ha en super fin dag:-)

Klem Trude:-)