fbpx

Mine behandlinger er:

Hypnoterapi, ( Hypnose) Regresjons terapi Ditt Indre barn terapi EFT – Emotional Free Teqnique

Coaching program/ mental trening som gir deg konkrete verktøy som du kan bruke til å løse utfordringer på en god måte, slik at du mestrer ditt liv, får mer energi og overskudd til å leve livet ditt som du virkelig ønsker. Disse behandlingene passer for deg som har utfordringer i hverdagen som feks,føler at du står fast i gamle mønstre, kanskje traumer fra fortiden, har lite energi og mangler overskudd, har mye negative tanker og følelser , føler deg handlingslammet og kommer deg ikke ut av det. Og du er klar til å få hjelp, og jeg kan hjelpe deg! Ta kontakt for en uforpliktende samtale om du er usikker på hva du skal velge.

Hvor mange behandlinger trenger jeg ?

Det er veldig individuelt. . Det å endre på vaner og mønster som har satt seg over mange år kan ta tid. I tillegg er det viktig at du får den oppfølgingen som du trenger fra din terapeut gjennom din prosess. Det er viktig at du forplikter deg til å ØNSKE å endre vanene dine. Du må komme hit av fri vilje, og du må ha et ønske om at vi sammen skal jobbe for å skape en endring hos deg. Da har vi de beste forutsetninger for å lykkes. DU gjør din del av jobben, og jeg skal hjelpe deg.

Vil du ha en mer normal hverdag med å senke skuldrene, mindre stress, slappe av, føle deg rolig og glad. Ha en harmonisk hverdag. Vær i god flyt.

Kom i gang

Om

Nedlastinger