fbpx

NLP Coaching/ Helse Coaching

Hva er en coach: Det er en person som skaper en trygg plass for deg slik at du føler deg trygg til  å dele informasjon,. En coach vil bruke ulike metoder for å hjelpe deg til å oppnå større klarhet. Vil bistå med å fjerne blokkeringer som hindrer deg i å prestere, vil gi deg gode verktøy slik at du kan oppnå høyere energinivå, og overskudd, bedre helse og økt livskvalitet.

En coach fokuserer på handling, ikke forståelse. De stiller effektive spørsmål, setter nytt lys på situasjoner og tildeler hjemmeoppgaver.

En coach er ingen psykoterapautisk rådgiver og gir heller ingen spesefikke råd. Det er du som setter agendaen, og finner dine egne svar basert på coachens spørsmål.

Jeg fokuserer på ressurser,løsninger og fremtiden. Coaching er en prosess for å lede og hjelpe deg til å oppnå klarhet i hvem du er, hva du gjør og hvor du skal. Du blir god til å sette deg mål, lage strategier som gjør at du tar action og kommer deg i dine mål. Jeg er din støttespiller.

Hvis du ikke vet hvor du skal, vil du havne et helt annet sted og det er et sted du ikke vil være!

Coaching handler om våre tanker, d.v.s den måten vi skaper våre tanker på, og betydningen det har for våre følelser, og våre handlinger.

Vi er selv ansvarlig for det som skjer i våre liv, og at ved å forandre oss selv, forandrer de faktiske hendelsene. Det er faktisk mulig å endre tanker og inngrodde overbevisninger om hva vi kan, og hva vi er .Vi kan ta kontroll over tankene våre, bli sjef i eget liv.

Så er du sjefen i ditt liv?

Vi mennesker har egenskap til å endre oss selv og utvikle oss.Vi endrer oss hele tiden, ofte ubevisst. Gjennom livet programmerer vi inn våre adferdsmønstre gjennom det vi sier til oss selv, både positive og negative ting. Når overbevisningen eller adferden er ferdig programmert , lagres den inn i det ubevisste sinn og vi trenger ikke tenke på det lenger. Kroppen har det programmert inn på cellenivå og adferde og tankemøstret har blitt automatisk.

Coaching handler om reisen fra der du er nå , til der du ønsker å være.

Mitt fokus er å heie på deg,hjelpe deg i din utvikling,  gi slipp på negative følelser som blokkerer og som holder deg tilbake fra å leve som deg selv,mestre nye ferdigheter, og oppnå mye mer enn de noengang hadde forestilt deg.

Velkommen