fbpx

Hypnoterapi

Hypnoterapi kan brukes for Røykeslutt, Vektreduksjon, Søvnproblemer, Selvtillit, Angst, Fobier, Stress, depresjon, Ulike Smertetilstander, Personlig utvikling m.m

I hypnoterapi henvender vi oss til det ubevisste sinn. Det er ofte her problemer med å få til ønskede endringer ligger.

Når ditt bevisste og ubevisste sinn drar i samme retning, er det så mye enklere å få til endringer, enten det dreier seg om spisevaner, røykeslutt eller andre områder.

Hypnose (fra gresk hypnos = søvn) er en transetilstand som kjennetegnes av endret oppmerksomhet og bevissthet. En hypnotisk transetilstand oppleves ofte som en konsentrert avspenning . Hypnose er som en aktiv samhandling hvor pasienten reagerer på forslag fra hypnotisøren. Hypnose har blitt godt kjent takket være show hvor folk blir bedt om å utføre uvanlige eller latterlig handlinger. Men teknikken er klinisk bevist å også gi medisinske og terapeutiske fordeler, særlig i reduksjon av smerte og angst (men også mange andre utfordringer).

Hypnose er fokusert bevissthet. Indre ro og konsentrasjon. Du er helt bevisst, og Jo mer vi klarer å bringe det bevisste og det ubevisste sammen om felles tanker og ønsker jo større er sjansene for å oppnå det vi ønsker.

Transe er noe du og jeg er i hver eneste dag.

Når vi for eksempel, dagdrømmer er vi i en lett transe. Tenk deg at du sitter foran TV’n din. Noen snakker til deg. Du får ikke med deg hva de sier, eller at de i det hele tatt snakker til deg. Eller tenk at du leser en bok eller er opptatt med noe. Du får ikke kontakt. Da vil det si at den personen du prøver å kontakte sannsynlig er i lett dagtranse. Han eller hun lever seg helt inn i sin egen situasjon, og er så opptatt av hva de holder på med at omverden blir stengt ute.

Pris på denne behandlingen er kr. 1200.- pr. time

Vi selger kun pakker på minimum 5 behandlings

timer  da dette er en prosess og ikke en kvikkfix. 

Du er ute etter varig positiv endring, er du ikke?  

Jeg er din støttespiller og hjelper gjennom hele prosessen.

Ta kontakt på tlfnr 41305554 eller mail: metshelse@gmail.com

EFT (Emotional Freedom Teqnuiques)

EFT er basert på en revolusjonerende ny oppdagelse, som bryter med vanlige oppfatninger innen tradisjonell psykologi.

Det baserer seg på at årsaken til alle negative følelser skyldes forstyrrelser i kroppens energi-flyt. Bemerkelsesverdig ofte lindrer EFT symptomer, ved hjelp av en utradisjonell (lett) banking med fingrene på en serie punkter på kroppen. Disse punktene korresponderer med akupunkturpunkter på energimeridianene. Der det finnes en ubalanse, finnes det en korresponderende blokkering av energiflyten gjennom meridiansystemet.

EFT produserer positive forandringer ved nær sagt alle problemrelaterte følelser, sammen med mange fysiske tilstander.

EFT er raskt og effektivt, og enkelt nok til at alle kan lære seg dette. Alle klienter får en personlig tilpasset veiledning som de kan bruke selv etter behandlingen.

De fleste energiske ubalanser blir helt eller delvis fjernet i løpet av kort tids praktisering av denne prosessen. Noen tilfeller krever imidlertid en noe lenger behandling, som klienten selv blir lært opp til.

Her er noen eksempler på tilstander som behandling ved hjelp av EFT har hatt en meget god effekt med:

 • Frykt relatert til prestasjoner som å snakke i forsamlinger, konsentrasjon, sport etc.
 • Fobier som frykt for høyder, fly, lukkede rom, kjøring etc.
 • Traumatiske hendelser som fysisk/psykisk mishandling, ulykker etc.
 • Forstyrrende følelser som depresjon og sinne
 • Følelser relatert til avhengige mønstre som spising og røyking
 • Følelser relatert til fysiske tilstander

EFT Power

Når vi er blitt voksen, så tenker vi ofte veldig logisk på ting. Når vi er barn, så spiller følelsene en større del av oss.

I EFT Power, så tar vi kontakt med de opprinnelige følelsene våre, og behandler deretter.

EFT Power er lett å bruke, og er en «skånsom» behandlingsmetode

Dette kan du oppnå ved å bruke EFT Power

 • Finner raskt kjerneproblemer/årsaker, og relaterte traumer og tro
 • Finner traumer som ofte er utenfor klientens bevissthet og hukommelse
 • Hjelper klienten å endre syn, og fremmer kognitive endringer
 • Avdekker psykologisk reversering, sekundære gevinster
 • Fyller tomrom, og skaper positiv tro
 • Virker på klienter som dissosierer seg
 • Fremmer tilgivelse og læring fra tidligere hendelser
 • Sender beskjed til kroppen/cellene/DNA om at traume er over
 • Gir klienten ressurser og omskriver fortiden
 • Bruker naturlig loven om tiltrekning på en kraftfull måte

Ofte stilte spørsmål:

Hypnoterapi kan til en viss grad sammenlignes med meditasjon. Du er i en meget avslappet tilstand. Din bevissthet er endret, og ditt ubevisste sinn er mer mottagelig for de forslag hypnoterapeuten gir deg, og som vil være nyttige for deg. Hypnoterapi er hypnose brukt i behandling.

Det er i ditt ubevisste sinn oppførsel, holdninger og minner ligger. Hypnoterapi henvender seg til ditt ubevisste sinn, og kan derfor endre det som befinner seg der, og dermed få deg til å endre på oppførsel, vaner/uvaner som ligger lagret der, som f.eks. å slutte og røyke.

Dette vil nok variere fra person til person. De fleste opplever en behagelig avslappet tilstand. Du er imidlertid mentalt våken, med har en begrenset fokusering.

Ettersom de fleste ikke har erfart hypnose tidligere, er det ikke unaturlig at det kan knyttes en viss spenning til hva som skal skje. Dersom du føler uro foran første behandling, skal du ta dette opp med terapeuten, som da vil fortelle deg hva som vil skje, slik at du kan slappe av og nyte behandlingen.

De aller fleste er bevisst på hva som skjer og hva som blir sagt. Det kan imidlertid tenkes at du ikke husker alt som blir sagt. Dette er helt normalt, og har absolutt ikke noe å si for utfallet, ettersom det er ditt ubevisste sinn vi henvender oss til.

Som klient hos Trude Fosse er du alltid i kontroll. Du tillater deg selv å slappe av og du tillater deg selv å motta de forslag som blir gitt, fordi du selv velger å gjøre det, i forvissing om at dette vil være nyttig, og til ditt eget beste.

Som nevnt tidligere, er du i kontroll. Du vil derfor ikke risikere å fortelle noe du ikke selv ønsker å si. Du kan også velge å ikke si noe i det hele tatt. Men husk at en hypnoterapeut vil ditt eget beste, og vil kun ønske at du sier noe dersom det kan være til hjelp for deg

Alle som har evnen til å følge instruksjoner kan hypnotiseres. Du blir fortalt hva du skal gjøre, og velger selv å gjøre dette. I en terapeutisk sammenheng innebærer dette at du mottar forslag fra en hypnoterapeut, mens du er i en dyp avslappet tilstand. Men kun hvis du tillater deg selv å gjøre det. Derfor sier vi at all hypnose er selvhypnose.

Spørsmål om EFT:

EFT, eller psykologisk akupunktur (uten bruk av nåler) eller emosjonell frigjørings-teknikk, står for Emotional Freedom Techniques. Det er basert på en 5000 år gammel tradisjon – akupressur. Det bygger samtidig på at kroppen har en del energikretser, eller meridianer. Medisinsk forskning bekrefter dette.

EFTs grunnsetning sier at: «Årsaken til alle negative følelser skyldes forstyrrelser i kroppens energisystem». Alle reaksjoner, følelser og svært mange fysiske symptomer kan adresseres ved å balansere det menneskelige energisystem vha EFT.

Når energisystemet er blitt balansert (forstyrrelser fjernet), forsvinner ofte problemet (depresjon, engstelser blir nøytralisert og fysiske smerter og problemer lindret eller fjernet).

Eft kan brukes på svært mange områder, alt fra traumatiske opplevelser, via allergier, fobier, sug/avhengighet til fysiske problemer. Se også under «hva kan behandles».

Behandlingen foregår ved at man banker lett på energipunktene, mens man mentalt «har kontakt» med problemet.

Andre spørsmål:

Både av EFT, hypnoterapi og healing er det vanlig og føle seg rolig, avlappet og kanskje litt trøtt etter behandlingene. Dette er fordi behandlingsformene frigir spenninger i kroppen.

Nei. Ingen av behandlingsformene tar i bruk noen form for medikamenter.

Jeg jobber etter strenge etiske retningslinjer om etikk, moral og personvern nedfelt i lovverk som regulerer alternativ behandling. Jeg har godkjent utdanning på feltet (VEKS-fag) gjennom Norges Landsforbund av Homøopraktikere (NLH) og er registrert i Helsedirektoratets register over alternative behandlere som er sertifisert etter denne ordningen. NLH’s retningslinjer

Vil du ha en mer normal hverdag med å senke skuldrene, mindre stress, slappe av, føle deg rolig og glad. Ha en harmonisk hverdag. Vær i god flyt.

Kom i gang

Om

Nedlastinger