fbpx

Vil du ha en skikkelig kick start i 2018?

Dette er for deg som vil  ha raske resultater som gir deg motivasjon til å virkelig sette fart på å ha helsa di i fokus i 2018.

Dette er en 28 dagers rensekur hvor du vil bli veiledet både fysisk og mentalt til varig vekt tap og kostholds endring.  Du får individuell oppfølging 1 gang i uken på nett. Det betyr at du kan sitte hjemme hos deg selv og bli coachet , hjulpet og støttet av meg. Jeg vil gjøre mitt beste for at du skal lykkes, hvis du vil gjøre  det som skal til for å komme deg i dine mål.

Du vil få en konkret matplan som du følger hver dag. Du får tillgang til en lukket Face Book gruppe som du kan bruke til å spørre om alt du lurer på, og få inspirasjon og motivasjon fra andre som gjør det samme.

For å starte på denne kuren trenger  å ta ekstra med vitaminer og mineraler, jeg veileder deg.

Så her er det mange fordeler med å ta denne kuren. Så hvis du er klar, så er jeg her for å hjelpe deg. Jeg har gått ned 10 kg og endelig kommet ned i min idealvekt, og jeg har full kontroll på mitt kosthold og det vet jeg at jeg vil fortsette med. Det føles rett og slett helt fantastisk. Så hvis du virkelig vil oppgradere helsen din, og kanskje gå ned noen kg, få deg noen aha opplevelser så er dette min anbefaling til deg. Ta kontakt , så setter vi i gang. Og jeg vil hjelpe deg hele veien.

<<< tilbake til kursoversikt