fbpx

Her kommer en live video om hva dette kurset er og hva det kan gjøre for deg i ditt liv. Du får noen fantastiske mentale verktøy som du kan mestre og bruke i alle situasjoner i livet ditt fremover. For meg så var det et liv før og etter. Jeg er så glad for at jeg dykket inn i dette kurset for nå føler jeg at jeg kommer meg mye raskere ut av negative situasjoner, jeg er blitt mye mer kjent med den personen jeg er , og støtter og hjelper meg selv og ser på verden med positive tanker og følelser. Og det løfter energien og skaper overskudd til å leve ut min beste versjon , både for meg selv og de som er rundt meg!

Kos deg med videoen og har du spørsmål så ta kontakt på mail: metashelse@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *