fbpx
Drømmer du om : God Helse, Super kondisjon, masse energi og overskudd, følelse av letthet i kroppen, god selvfølelse og selvtillit. Herlig mestring følelse av å nå diner mål? Kanskje du har et fjelltopp du har lyst til å nå i 2018?

Nytt vektreduksjons kurs  med oppstart  mandag 22 Januar. Dette er et unikt og spennende kurs!

Vi treffes hver uke på nett for å dele utfordringer,motivasjon og inspirasjon.

10 stk plasser ledig så her er det først til mølla:-)

——————————————————————————————-

Hvis du hadde klart å komme deg ned i din idealvekt på en god og enkel måte, og bli der, hvordan ville det føles? Hvordan ville du levd livet ditt da?

Bli med på et spennende og annerledes 8 ukers vekt reduksjons kurs med hypnose. Når vi fokuserer på det bevisste og det ubevisste sinn, og får de to til å begynne å samarbeide, kan det bli mye lettere for deg å nå dine mål med varig vektreduksjon. Det blir lettere å fokusere på og ta riktige valg som gir deg de resultatene som du virkelig ønsker deg. Vi har fokus på både kropp og sinn.

Nå har du muligheten til å få hjelp av meg. Jeg er  proffesjonell Coach og Terapaut som elsker jobben min,  å hjelpe nettopp deg.

Dette kurset passer for deg som har et brennende ønske om å gå ned fra ca minus 3 og ned til ca minus 15 kg. Bli med å få en skikkelig god start på 2018 og la dette året bli  ditt beste med fokus på din helse og velvære slik at du kan leve ditt liv på en enkel, lett, og energi givende måte. Akkurat som jeg gjør nå. I 2017 var mitt fokus på min helse og det resulterte i minus 10 kg, som fortsatt er borte, og energi og glede er

Kurset inneholder: 8 samlinger med inspirasjon og motivasjon på nett. Fokus på mental trening, kosthold og fysisk trening + 4 fantastiske hypnose filer som vil hjelpe deg til å få ditt ubevisste sinn til å samarbeide slik at det blir lettere å gjøre endringer som er bra for deg. Det blir også hjemmeoppgaver mellom samlingene.

Du får en eksklusiv tilgang til en lukket face book gruppe hvor du kan stille spørsmål, dele erfaringer og få hjelp både av meg og de andre i gruppen. Her får du hjelp og støtte og mulighet til å være med å løfte deg selv og andre.Det er fantastisk å være en del av et så positivt miljø.

Dette er kurs nr 2 og det forrige var en stor suksess. Her er noen tilbakemeldinger fra et par av de som var med forrige omgang:

Hva har du fått ut av å være med på Vektkurs med Hypnose sålangt?

Bitten: Jeg er blitt veldig motivert og mye mer bevisst på hva som gir meg glede og optimisme.

Hilde : Fått mange gode verktøy så jeg står sterkere i å nå mine mål

Hvordan vurderer du din egen utvikling så langt?

Bitten:Jeg er storfornøyd, jeg har nådd mine delmål 100% . Har også lært å ta bedre vare på meg selv på en positiv måte.

Hilde: Har kommet lenger på disse 8 ukene enn jeg har gjort i hele mitt liv.

Hva synes du om meg som coach?

Bitten :Du er 100% engasjert i det du driver med og du får formidlet budskapet på en fantastisk lettfattelig måte. Alltid blid og positiv som virker smittende på oss.

Hilde: Du er varm omsorgsfull, inkluderende coach og utrolig god til å fange meg opp der jeg er. Gir meg akkurat de spørsmålene jeg trenger for å komme meg videre. Har alltid gode verktøy å gi bort.

Hva skulle du ønske var bedre eller annerledes med kurset?

Bitten: At det ikke tok slutt 🙂 

Hilde: 🙂 

Hvorfor vil du anbefale andre å være med på kurset?

Bitten: Fordi det er så positivt og livet mitt har skiftet fra å være minus til pluss.

Hilde: Fordi det gir en enorm dytt i riktig retning, både med tanke på vektreduksjon og utvikling på det personlige plan. Man er et sterkere menneske etter endt kurs.

 

Tiden går og hvis du  bestemmer deg raskt, får du rabattert pris som er kr. 3000.-  

Ordinær pris er kr. 4500.-

Det er begrenset antall. Plass til 10 personer i denne omgang. Først til mølla.

Kontakt meg gjerne på mail for mer info: metashelse@gmail.com

eller på telefon: 41305554

Jeg håper virkelig å se deg på kurs !

Ha en super fin dag:-)

Klem Trude