fbpx
Metas Helse Trude og hunder

Trude Fosse

Mitt navn er Trude Fosse, grunder og eier av Metas Helse & Helhetsterapi A/S

Fra jeg var ganske ung, har jeg hatt dårlig selvfølelse og selvtillit.

I hele ungdommen og store deler av mitt voksne liv har jeg følt at jeg ikke var god nok, flink nok, pen nok osv. Jeg har på en måte følt at jeg har tatt valg i livet mitt som har vært feil for meg. Hatt mye uflaks har jeg tenkt. 

Jobber som jeg har hatt har det alltid manglet det følelsesmessige engasjementet. Passion.

Jeg har alltid vært pliktoppfyllende og har med meg flink pike syndromet, men jeg følte likevel inni meg at jeg aldri var flink nok. Når jeg så på andre mennesker så var jo de mye flinkere enn meg. Jeg sammenlignet meg med andre konstant.

Jeg hadde mange drømmer, og gode ideer men gjorde ikke noe med de. Jeg følte meg handlingslammet fordi jeg trodde at jeg ikke klarte noenting bra nok.

Jeg ante ikke den gang at det var de negative tankene og følelsene jeg hadde i  livet mitt som jeg hadde fokus på. Og når jeg følte meg elendig så  ble energien deretter. I dag vet jeg at energi følger tanke og heldigvis at jeg lærte det, får nå sørger jeg for hvor jeg har mitt fokus. 

Etter hvert ble følelsen av å ikke ha et tilfredsstillende liv, veldig sterk for meg. Jeg bare eksisterte og når det skjedde negative ting i livet så tenkte jeg at selvfølgelig skjer dette meg. Jeg fortjener ikke noe bedre. 

På et tidspunkt i livet ble jeg så lei av livet mitt så jeg begynte å søke etter noe annet, men jeg visste ikke hva det var jeg manglet i livet mitt.

Når jeg rundet 41 år tok jeg noen valg som snudde livet mitt totalt.

Jeg ble arbeidsledig og plutselig fikk jeg mulighet til å finne en jobb som jeg kunne engasjere meg i og som ga meg den gleden og Passion som jeg følte at jeg manglet.

Jeg ble tilfeldigvis anbefalt en skole for selvutvikling i Oslo som het Nocna Paradigm , og det var starten på min reise i meg selv , til å bli kjent med meg, Trude og min NLP utdannelsen. Hvem jeg er og hvor unik jeg er. 

På den skolen var jeg i 2 år. Der fikk jeg de verktøyene jeg trengte for å forandre livet mitt, jeg fant virkelig drømmen og Passion. Det ble mitt store gjennombrudd. Min trasformasjon. 

Ja, det var tøft, det er helt sikkert, det  var en reise med store utfordringer for meg og min lave selvtillit. Men vet du hva, jeg kom i mål. Jeg nådde mitt mål om å bli NLP coach, jeg virkelig følte at jeg var god nok til  å og å hjelpe mennesker til å finne seg selv, finne sin indre fraft og sterke ressurser, til å ta kontroll over tanker og følelser slik at de kunne leve sine liv på en fantastisk måte. I pakt med sine egne verdier. 

Fantastisk!

Jeg har videre tatt Hjerteakademiet`s Utdanninger og er i dag Helhetsterapeut på heltid.

Dette har gitt meg enda flere fantastiske behandlings teknikker som gir varige resultater for mine kunder.

I mine 11 år som terapaut har jeg  vært med på å transformere livet til mennesker.Det er så utrolig å være med på den prosessen.

Så hvordan er det med deg? 

Lever du livet ditt eller bare eksisterer du og lar livet seile sin vei uten mål og mening? 

Min visjon, mål og drivkraft er å hjelpe deg med å ta neste rette skritt, slik at du tar grep for å skape ditt beste liv!

Vil du ha en mer normal hverdag med å senke skuldrene, mindre stress, slappe av, føle deg rolig og glad. Ha en harmonisk hverdag. Vær i god flyt.

Kom i gang

Om

Nedlastinger