fbpx

Trude Fosse

Mitt navn er Trude Fosse, grunder og eier av Metas Helse & Helhetsterapi A/S Fra jeg var ganske ung, har jeg hatt dårlig selvfølelse og selvtillit. I hele ungdommen og store deler av mitt voksne liv har jeg følt at jeg ikke er god nok, flink nok, pen nok osv. Jeg har på et måte følt at jeg har tatt valg i livet mitt som har vært feil for meg. Jobber som jeg har hatt har det alltid manglet det følelsesmessige engasjementet. Passion.

Jeg har alltid vært pliktoppfyllende og har med meg flink pike syndromet, men jeg følte likevel inni meg at jeg aldri var flink nok. Når jeg så på andre mennesker så var jo de mye flinkere enn meg. Jeg hadde mange drømmer , men gjorde ikke noe med de. Jeg følte meg handlingslammet fordi jeg trodde at jeg ikke klarte .

Jeg ante ikke den gang at det var de negative tankene og følelsene livet mitt jeg hadde fokus på. Og som dro energien min ned.

Etterhvert ble følelsen av å ikke ha et tilfredsstillende liv, veldig sterk for meg. Jeg begynte å søke etter noe annet, men jeg visste ikke hva det var jeg manglet i livet mitt. Når jeg rundet 41 år tok jeg noen valg som snudde livet mitt totalt.

Jeg ble arbeidsledig og plutselig fikk jeg mulighet til å finne en jobb som jeg kunne engasjere meg i og som ga meg den gleden og Passion som jeg følte at jeg manglet. Jeg ble tilfeldigvis anbefalt en skole for selvutvikling i Oslo som het Nocna Paradigm , og det var starten på min reise i meg selv , til å bli kjent med meg, Trude og min NLP utdannelsen.

På den skolen var jeg i 2 år. Der fikk jeg de verktøyene jeg trengte for å forandre livet mitt , jeg fant virkelig drømmen og Passion min. Det ble mitt store gjennombrudd. Ja , det var tøft, det var en reise med store utfordringer for meg og min lave selvtillit. Men vet du hva, jeg kom i mål. Jeg nådde mitt mål om å bli NLP coach og dra ut å hjelpe mennesker til å finne seg selv, ta kontroll over tanker og følelser slik at de kunne leve sine liv på en fantastisk måte som fikk dem opp og fram.

Fantastisk.

Jeg har videre tatt Hjerteakademiet`s Utdanninger og er i dag Helhetsterapeut på heltid. Dette har gitt meg enda fler fantastiske behandlings teknikker som gir varige resultater for mine kunder. Det er så utrolig å være med på den prosessen som gjør så store livsendringer kundene mine får.

Min visjon, mål og drivkraft er å hjelpe deg med å ta neste rette skritt, slik at du tar grep for å skape ditt beste liv!

Vil du ha en mer normal hverdag med å senke skuldrene, mindre stress, slappe av, føle deg rolig og glad. Ha en harmonisk hverdag. Vær i god flyt.

Kom i gang

Om

Nedlastinger