fbpx

Praktisere tilgivelse!

Her kommer et lite blogginnlegg om tilgivelse. Du skal ikke tilgi for andres skyld, som kanskje har såret, sviktet eller gjort deg noe vondt, men for din egen skyld.

Negative følelser tar opp mye plass i den fysiske kroppen vår, og ved å tilgi så frigjør du plass til nye positive opplevelser.

Gammelt nag, sliter på oss fysisk og utmatter kroppen.

Det setter seg blokkeringer i kroppen når vi har opplevelser i fortiden som vi ikke klarer å bli ferdig med, kanskje er du er en person som har vanskelig for å tilgi. Det er vanskelig å tilgi utroskap, vold, overgrep eller alvorlig svik. Det er også veldig krevende å tilgi noen som ikke har bedt om tilgivelse. Men vit at det er en mulighet. Og det er verdt det. Det kan være en lang prosess, og hvis du bestemmer deg for å gjøre det, så er det helt naturlig å streve med tilgivelse. Men bare det å ville tilgi, så har du kommet langt på vei. Tilgivelse kan føles som er befrielse.

Klikk for å se video

Og her legger jeg ved en PDF på 7 tips på hvordan du tilgi . Helt gratis for deg: http://www.metashelhetsterapi.no/wp-content/uploads/2020/10/7-tips-til-a-tilgi-og-leve-den-beste-versjon-av-deg-selv..pdf

Jeg ønsker deg en strålende dag.

Klem Trude

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du ha en mer normal hverdag med å senke skuldrene, mindre stress, slappe av, føle deg rolig og glad. Ha en harmonisk hverdag. Vær i god flyt.

Kom i gang

Om

Nedlastinger