fbpx

Sliter du med angst?

I dag kommer det en video hvor skal jeg snakke om angst. Sliter du med angst i din hverdag, eller kanskje noen i din familie har det, eller noen du kjenner. da er denne videoen for deg.

Her får du et mentalt verktøy som kan hjelpe deg!

Jeg vil dele to videoer med deg som gir deg både kunnskap om hva angst egentlig er. Angst er ikke farlig men det kan være skikkelig skummelt.

Disse videoene lærer deg om dette slik at du i dag kan begynne å få kontrollen over angsten. Hørs ikke det deilig ut. At du slipper å la angsten styre livet ditt og istedenfor så styrer du angsten og livet ditt.

Da må du gjøre jobben som kreves, hvis du ikke gjør noen ting , vil du fortsette livet ditt som du gjør i dag. Hvis du ikke gjør noe annet enn det du har gjort til nå, kan du ikke forvente et annet resultat. Høres ikke det logisk ut?

Husk at du er ikke alene, og det er mange løsninger til denne utfordringen. Så søk hjelp , kanskje hos meg, eller noen andre, sørg for å ta ansvar for livet ditt og ikke sitt og vent. Tiden er inne nå, er det ikke?

Klikk under her for å komme til videoen.

Har du noen spørsmål kan du skrive i kommentarfeltet under her. Jeg vil gjerne hjelpe deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du ha en mer normal hverdag med å senke skuldrene, mindre stress, slappe av, føle deg rolig og glad. Ha en harmonisk hverdag. Vær i god flyt.

Kom i gang

Om

Nedlastinger